Diaconie (solidair zijn)

ouderenbezoekgroep kerngroep diaconie  Missie Ontwikkeling Vrede
kerstattenties palmpasen

Jaarcontactbijeenkomst diaconie

Jaarlijks komen alle betrokkenen uit het werkveld diaconie bijeen om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen.
 Contactpersoon: de heer Frans Joosten.

Kerngroep diaconie

De kerngroep stimuleert de activiteiten op het gebied van de catechese, zorgt jaarlijks voor een evaluatie van de uitgevoerde activiteiten, voor een programma voor het nieuwe seizoen en voor een ontwikkelplan.

Contactpersoon: Frans Joosten.

Missie Ontwikkeling Vrede

De afkorting M.O.V. staat voor Missie, Ontwikkeling en Vrede, de vraagstukken waar deze werkgroep zich mee bezig houdt. Onze taak wordt bijvoorbeeld zichtbaar in de vredesweek in september, op Wereldmissiedag in oktober, bij de actie Solidaridad/BraziliŽ in de advent, tijdens de vastenactie in de veertigdagentijd en bij onze inspanningen voor de Nederlandse Missionarissen.
Contactpersoon: de heer Ottenheym.

Ouderenbezoekgroep

Contactpersoon: Wil ten Doeschot.

Kerstattenties

Deze attenties, in de vorm van een plant, worden rond de kerstdagen gebracht bij parochianen die om wat voor reden dan ook niet in staat zijn naar de kerk te komen. De adressen van de planten worden opgegeven door de wijkcontactpersonen (die ook voor de verspreiding van de planten zorgen) maar u kunt zelf ook een adres doorgeven van een parochiaan.
Meer informatie: Ineke van Holsteijn, tel. 06-137 346 03 of het secretariaat.

Palmpasen

De scoutinggroep Utrecht-Oost organiseert jaarlijks het maken en bezorgen van de traditionele Palmpaasstokken. Kinderen brengen de stokken naar ouderen en zieken
Contactpersoon: Annette de Groot.